Stall O C Derm Handelsbolag & Snabbjobb

Nu händer det grejer för travpimpen och hans gäng, jag sitter på jobbet nu uppe i Ljusdal så det får bli ett kortfattat inlägg.

Jag & fyra goda vänner har tillsammans startat ett Handelsbolag, bolaget ska driva travverksamhet med vinstsyfte, om det blir med vinstsyfte kvarstår att se ;).

Vi har investerat i ett femårigt sto från Danmark,  donnan heter O C Derm och har en imponerade resultatrad, men frågan är hur hon står sig mot svenskarna på tävlingsbanan? Vårt mål är att hon ska levereras inom kort ifrån Steen Juul, Juul som förövrigt är en av danmarks bästa travtränare. Kan även nämna att tanken är att vi ska träna O C på egen hand på Solvalla. Kommer bli en riktig utmaning, följ resan med O C här på bloggen!

Igår kväll avklarade jag premiären i sulkyn, då jag & pappa var till Bollnäs, där vi körde snabbjobb med Helge och Gnidde. Jag kände mig faktiskt riktigt hemma i sulkyn igen, resan mot körlicens har börjat! 

                                      


V75 16 April Åby

Fantastiska tävlingar idag på Åbytravet. Här nedan kommer min V75:a, jag streckar på i början och använder mig av tre väldigt trygga spikar.

V75-1: 6, 10, 1, 8, 5, 3, 2
V75-2: 3, 11, 5, 8, 9, 7
V75-3: 3 (Torvald Palema)
V75-4: 4, 1
V75-5: 2 (Alandias Michelle)
V75-6: 11 (Mathilde Tröjborg)
V75-7: 3, 4, 9, 2, 1

Rader: 420
Kr 210:-

God Tur // Pimpen

Välkomna!

Ja, så äntligen lever bloggen igen! Här kommer ni få ta del av min resa mot körlicens, mina V75 tips och mitt vardagsliv.

Under tiden bloggen har legat nere, så har jag börjat på en travkurs, så varje torsdag är jag på Solvalla och kör häst, där jag försöker lära mig så mycket det bara går för att så snart som möjligt kunna ta hand om en häst på egen hand igen. Och det är fantastiskt roligt! Målet är att börja en licenskurs medstart i augusti, vilket skulle innebära att om jag klarar kursen så plockar jag ut min körlicens innan 2012, det vore så sjukt mäktigt att få tävla med en stor travare! Som ni märker är jag full av förväntan, så välkommen att följa min resa mot licens!

Jag kommer även lägga stort fokus på V75 varje lördag, då jag tycker det är sveriges bästa spel, där finns det stora pengar att hämta, det är ett otroligt svårt spel men den dagen man sätter v75:an, den dagen blir plånboken tjock! Idag är det Solvalla som håller i tävlingarna och självklart ska jag med några goda vänner ut på Solvalla för att se tävlingarna på plats. Ser framemot en riktigt trevlig dag!

När det gäller livet vid sidan om travet, så kilar jag och Sandra stadigt och vi bor kvar i Solna, där vi trivs kanon bra och här kommer vi nog bli kvar ett tag framöver. Jag har bytt arbete, och den 3 maj börjar jag som nykundsäljare på hitta.se, vilket känns som en riktig utmaning och jag har fantastiskt glad för att fått den här chansen.

Vill avsluta med att tacka Björn Haglund för hjälpen med layouten och vill även lyfta fram min underbara flickvän Sandra som står ut med mig och mitt travtjat, jag tänker och planerar trav 24-7. Tack Sandra för att du förstår hur mycket jag vill detta! :)



Travpimpen 2.0 är här!

Efter en makeover är nu Travpimpens blogg åter tillbaka!

Den stora premiärdagen kommer till helgen, med V75 på Solvalla och Travpimpfest med grabbarna. Man skulle kunna kalla det en releasefest. Kommer bli en toppenhelg rent ut sagt!

Det händer annars mycket i pimpens liv just nu. Kusklicens, nytt jobb, travhäst och resor är bara några av ingredienserna. Men häng med i bloggen, så missar ni inget!

/Blogmaster








RSS 2.0