Travonsdag

Ja, inte för Travpimpen själv, som återigen befinner sig på en kryssning ute i Nordsjön. Men admin själv har suttit framför tv:n och lirat denna afton. Detta gäst/skrytinlägg är upplagt på grund av att jag fick in dubbeln kvällen till ära. 94 gånger pengarna gav den efter vinst av Castor Race (Leif Witasp) och Simon Starlight (Björn Goop). Äntligen lite flyt!

För er information så kommer travpimpen och hans entourage dra iväg till Bergsåker till helgen där det vankas V75 och Sundsvall Open Trot. Där möts hästar som Torvald Palema, Triton Sund och Commander Crowe. Det kommer bli ett riktigt topprace!! Möt oss i Sundsvall vet ja!

/Admin

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

Varit tyst ett tag nu, så tänkte bara in och skriva några rader. Lördagen bestod av 92 års kalas uppe i stugan, Mamma 50, Linus 22 och jag 20 år. Var en toppen kväll, därför blev det inga tips till V75.an :P
Imorgon anmäler vi Lyckogutten till ett bra lopp på Hágmyren, bara att hålla tummarna att han kommer med, och B.B.S Gnidde startar 25,de augusti i Bollnäs nästa gång. Tack för mig och STORT grattis på 20 års dagen till travpimpen själv;)


V75 Solvalla 8 Augusti

Kunde inte hålla mig ifrån att göra en rad idag ändå, kommer inte kunna se sändningarna från Solvalla idag pga fotboll. Men gjorde ett litet 3 hästars sytem, vilket innebär 3 hästar i 4.a lopp och sedan 3 spikar.
Jag spelade på dom mest betrodda hästarna och la till en liten rysare, då det är finaler så brukar favoriterna vara heta. Och jag litar mycket på Kung Åke idag!

V75-1: 1, 3, 9
V75-2: 5, 9, 11
V75-3: 2, 3, 4
V75-4: 1, 2, 3
V75-5: 4 (Indigo Broline)
V75-6: 5 (Power Nap)
V75-7: 10 (Staro Allentown)

Rader: 81
Kr: 40,50
God lycka//Lukas

Glädje och besvikelse

Igår startade vi Gnidde och Gutten på Hagmyren och det vart blandad utdelning. Gnidde fick ett perfekt lopp i tredje ytter, såg kanon bra ut, dock när pappa går på 500 kvar, så galopperar han och jag säger som pappa, "utan galoppen hade jag tamefan vunnit loppet" Surt sa räven, men men nya tag! Gutten då, han orsakade en omstart eller pappa rättare sagt, så fick smyga iväg andra försöket och det resulterade i en för het häst och en kust som höll i, blev galopp där också, men gutten kämpade på och ikapp och slutade på en hedersam femte plats, Mycket nöjda med honom! :)
Nu ser vi fram emot nya lopp och Gniddes första pallplacering?!

Då var det dags igen!

Ja, ikväll beger sig Stall Bergslyckan till Hagmyren för att starta igen, vi ställer upp i två lopp, lopp 3 där B.B.S Gnidde startar från spår ett och lopp 9 där vi har gamlingen Lycko gutten. Mycket nervöst är det men ska bli fruktansvärt roligt. Vi hoppas på att båda gör varsitt bra lopp, så får vi se hur långt det räcker. Rapporter från stallet är dock väldigt positiva och senaste jobben var klart godkända!
Så önska oss lycka till nu, så får ni resultaten imorgon:)
Ha det fint

RSS 2.0