Dagens Rad!!

Ligan befinner sig på Hagmyren idag, sitter i slänten och kränger en massa bira. Avundsjuk att man inte får vara där. Pimpen ringde precis och meddelade dagens rad. Den är vågad, men sjukt spännande.

V75-1: 9 Ecco Flax
V75-2: 9 Järvsöfaks
V75-3: 5 Evidence Ås
V75-4: 1,2,3,5,6,7,12
V75-5: Alla 11
V75-6: 1,4,6,11
V75-7: 2,7,10,12

1232 rader / 616 kr


Hela ligan hälsar och önskar alla spelare lycka till!

/Admin

V75 Hagmyren

Imorgon drar vi till Hudiksvall för att besöka Hagmyren och gå på topp trav, V75 är på plats :)
Hela gänget drar dit! Får se om vi hinner lägga upp en rad imorgon!!

Ola Dox

Ja, idag startar "stallgrannarna" sin Ola dox som gör debut på tävlingsbanan, dom startar på lunchtravet i Hudiksvall. Det är pappa Hans som sitter upp bakom tömmarna, så vi önskar hela ekipaget lycka till!:)
På lördag beger vi oss till Hudiksvall för V75 på Hagmyren, hoppas på fint väder och bra tävlingar!

Fjärdeplats

Ja, det blev en fjärdeplats för B.B.S Gnidde ikväll, klart godkänt :) Första starten för gnidde och det såg riktigt bra ut, tyvärr i sista sväng fick pappa styra ut i fjärde spår för att runda en stannade Bo Landgren, utan den manövern hade vi nog varit någon placering längre fram, men som sagt fjärdeplats i debuten måste vi vara toppen nöjda med!
Kan bli en rolig travsommar :)

Imorgon firar vi pappa som fyllde 60 i måndags, blir fest med vänner och bekanta.
Godnatt

I bilen på väg hem från Göteborg

En toppen vecka har passerat, och 4 tappra sitter i bilen på väg hem nu, slitna men nöjda efter en fantastisk tid i Göteborg,  med mycket fotboll, dryck och karuseller. Resan började runt 10.30 imorse, nu närmar vi oss Bollnäs, där vi stannar till på Bollnästravet för att heja fram pappa och Gnidde. Får hoppas han sköter sig och gör ett bra lopp.
Stort cred till Alex som kört hela vägen hem, jag har degat i sätet bredvid och sovit gott:)
Läs ikväll eller imorgon bitte om Gniddes lopp:)


I bilen på väg till Göteborg

Ja, som ni märker blir det ett till blogg inlägg ändå, pga av lilla Lina hade med sig sin bärbara dator, så nu sitter vi i bilen och har precis passerat Örebro, ca 25 mil kvar till Göteborg. Vårat mål är att hinna ner till invigningen, för er som inte varit på gothia cup, så är invigningen en av dom stora höjdpunkterna, riktigt mäktigt!
Så nu hoppas vi på att solen lyser på oss hela veckan och att vi får se mycket bra fotboll, och även såkklart en del fina damer som Travpimpen kan presentera sig för:)
Trav då, pappa som fyller 60 år idag, stort GRATTIS till honom, ringde nyss och berättade att B.B.S Gnidde startar i lopp 3 på fredag, från spår 10, inte optimalt men jag tror ändå att Gnidde gör ett bra lopp, så får vi se hur långt det räcker.

Ha det fint nu i veckan, se mycket trav och glöm ej att hålla tummarna för oss på fredag!
Ps, åkte förbi Lindesbergs travbanan för en stund sen, ruskigt mysigt och fin sommarbana, måste besökas. Ds

Gästkommentar från mina vänner i bilen.
Lina Sjöberg: TÖNTIGT!
Evelina Hansen: Grym Blogg!
Alexander Driver Oscarsson: Pass på! 

Först utan.

Då var jag hemma igen, Lyckogutten kämpade och slet, fick ett perfekt lopp. Först tredje par invändigt, sedan ut andra par utvändigt. Så loppet vart perfekt, 700 kvar såg det riktigt bra ut, men på upploppet syntes det att han inte varit på tävlingsbanan på några år, orken trött och vi slutade 7.a, först utan pengar. Men stora hela är vi nöjda. Nu är det nya tag och 17 juli är det premiär på tävlingsbanan för Stall Bergslyckans lovande 5 åring efter Gidde Palema (BBS Gnidde).


Imorgon åker jag (travpimpen) till Göteborg för att titta på Gothia cup, så kommer inte bloggas något i veckan. Hoppas ni får en bra vecka med mycket sol och trav:)

Tävlingsdags

Ja, då var det dags igen, FEM år sedan vi var ute på tävlingsbanan, men idag är det dags igen. Ska bli ruskigt roligt, dock är det väldigt pirrigt! Enligt pappa är han inte nervös, det ska bara bli kul var hans kommentar, men jag synar den;)
Bollnäs travet är det som gäller, avdelning 7 häst nummer 6, Lyckogutten.
Önska oss lycka till för nu drar vi till Bollnäs!

V75 Årjäng 11 Juli

Då var det jackpot igen, men jag spelar lite fegt denna gång. Är inte alls så påläst denna helg, har tillbringat några dagar uppe i Wennbergs stuga, fiskat och ätit gott. Så kom alldeles nyss hem, men kände en rad måste man ju ha när det är jackpot, så slängde ihop en rad som ser relativt favoritbetonad ut.

V75-1: 1, 4, 5, 8, 11
V75-2: 6 (Grace Southwind)
V75-3: 3, 4, 7, 10
V75-4: 1, 4, 9
V75-5: 1, 5, 12, 15
V75-6: 3 (Einar Celeber)
V75-7: 1 (Scarlets Aino)

Rader: 240
Kr: 120

God Lycka// Lukas

Dags igen

Ja, nu var det dags igen att skriva några rader! Alldeles för dåligt att aldrig skriva något. Regnet öser ner och jag arbetar lite lätt, efter jobbet bär det av till Wennbergs stuga för lite friluftsliv, dock håller vi oss inomhus ikväll, men imorgon hoppas vi på lite fiskning och grillning. Det som är så underbart med Hälsningland/Ljusdal, att man har nära till allt sånt. Man är lite rastlös, då kan man packa en väska med lite god mat, dra iväg några vänner och bara vara. Det som är ett stort plus jämfört med te.x Stockholm, där blir allt så mycket svårare, är man rastlöst där, blir det en fika på stan. Även fast jag gillar Stockholm väldigt mycket så är Ljusdal något speciellt på sommaren! Vilja bara påpeka det:)
På söndag är det dags för start med Lyckogutten också, vi håller tummarna!

V64 Lindesberg 1 Juli

En sån härlig onsdag, legat på stranden hela dagen, och där dök Björn upp från ingenstans, så självklart blev det massa travsnack, så därför bjuder jag på en grym rad inför kvällens tävlingar som för ovanlighetens skull en onsdag som denna går på Lindesberg och inte Solvalla.

V64-1: 1, 3, 7, 11, 12
V64-2: 6 (Carmenere)
V64-3: 1, 2, 5, 7, 9
V64-4: 1 (Windy Cape)
V64-5: 5 (Finders Keepers)
V64-6: 1, 2, 3, 4, 6, 11

Rader: 150
Kr: 150

God Lycka// Lukas

RSS 2.0