Kuala Lumpur

Da var vi framme i Kuala lumpur, bor pa ett hotell i "chinatown", inte alls som i Singapore, allt var fraschare i singapore, men sedan ar den staden mycket modernare an Malayisa ocksa. Varan plan var ju att overnatta en natt for att sedan bege oss mot Tioman, men trakigt nog var alla bussar fulla till mersing imorgon, mersing ar bathamnen vi aker ifran ut till tioman. Sa vi fick boka en natt buss pa tisdagnatt istallet och da ar vi  framme onsdag morgon. Lite synd, men sant ar livet. Vi ska dock forsoka losa problemet imorgon, och kanske aka buss till nagon stad i narheten och ta en taxi sista biten. Betalar inte alls mycket for en taxi/buss har nere.
Kostar 60 kr att aka buss till mersing och det ar en resa pa 6 timmar.
Nu ar klockan 19.30 och det borjar bli morkt ute, ska rora oss hem mot hotellet som bara ligger nagra hundra meter fran internet cafet vi sitter pa.

puss

Kommentarer
Postat av: Mickan

Ååååh, jag vill också! :D Vill höra vad ni tyckte om tioman. Åkte ni till robinson öarna också när ni ändå var i mersing? Mersing tråkigaste staden någonsin för övrigt! hahahah!Hälsa bästa mattias från mig :D och ha det grymt!

2009-10-01 @ 19:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0