Phi Phi Island - Sista kvallen ( En manad har gattt )

Ikvall ar sista kvallen pa phi phi island, imorgon lamnar vi on, dock har vi inte bestamt vart vi ska aka, men det beslutar vi senare under kvallen. Phi Phi har varit grymt!
Igar var vi ute hela dagen pa en fiskebat, vi var 6 svenskar som hyrde en bat, sa vi hade en bat och tre personal for oss sjalva. Akte runt och fiskade, sag underbara platser och avslutade pa maya beach (Stranden dom spelar in filmen The beach) Det var magiskt vackert, helt otoligt, vi hoppade i fran baten, simmade in till nagra klippor, sa passerade vi genom en liten grotta och sprang tvarsover den lilla on och dar lag stranden. Det var en obeskrivlig kansla :) Far beratta mer om Phi Phi nagon annan dag.

Har forovrigt varit ute pa resande fot en manad idag. Och vill inte att det ska ta slut, ar helt underbart!
Nu blir det middag och formodligen lite fest ikvall, far se om kroppen orkar, men kanske borde offra sig, ar anda sista kvallen med Phi Phi ganget :)

puss oh kram
ps, igar rakade jag av mej haret, bild kommer senare. ds.

Kommentarer
Postat av: hans.svedinsnabelaljusdal.se

här kommer min mejladress din lilla lyxdiva hur fan gör man snabela ? Farmor är orolig att du kommer hem med en tailändska ha ha låter otroligt skönt därborta nästa vinter åker jag o du får sköta stallet tackar så mycket!puss o kram vi hörs.

2009-10-15 @ 14:22:45
Postat av: Adela Karlsson

Gillar om det du skrev! Skojigt att se en del schyssta grejer och inte bara det generella grejerna som man kan se om varje dag. ;)

2010-09-23 @ 13:48:46
URL: http://royalorchidholidays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0